Sobre nosaltres

Nosaltres? Si. Nosaltres: Tu i jo.

Em dic Jaume Aragay i sóc fotògraf. M'agrada trobar la llum dins les persones. Puc veure la teva i se com captar-la amb una càmara.

La bellesa no és superficial.

La bellesa brilla des de dins. Per això, cada persona és bella. I la meva feina és fer aflorar aquesta llum. Que no només es vegi bella, sinó que també se senti bella, confiada i orgullosa.

Hi ha una cosa molt, molt potent en una mirada segura, relaxada i directa. A través d'aquesta mirada, a través dels teus ulls se't pot veure en tot el teu esplendor! I és un procés increïble!

És cosa de dos.

Si en vols parlar, estaré encantat de donar-te la benvinguda al meu estudi i mostrar-t'ho tot... Amb absolutament cap tipus d'obligació. Quedem i parlem-ne. Et mostraré què és el que puc fer. Només treballant plegats podem dissenyar la sessió fotogràfica amb la que somnies...

Risc zero.

No has de patir. No hi ha cap risc ni obligació ni tècniques per a forçar la venda. El que faig és crear una sessió especialment per a tu, i després mostrar-te-la... Llavors decideixes quines imatges vols i en quin format. Tu tries.

Posa't en contacte amb mi

Dissenyem junts la teva sessió. Totes són diferents. Totes són úniques. Vine i explica'm el que vols. La meva missió és fer realitat la sessió que tens al cap i fer-te les millors fotografies que hagis vist mai teves... Imatges que et facin sentir orgull i ganes de compartir-les. On se't vegi tal i com ets, tal i com te sents. On brilli la teva llum.