Sobre nosaltres

Nosaltres? Si. Nosaltres: Tu i jo.

Em dic Jaume Aragay i sóc fotògraf. M'agrada trobar la llum dins les persones. Puc veure la teva i se com captar-la amb una càmara.

La bellesa no és superficial.

La bellesa brilla des de dins. Per això, cada dona és bella. I la meva feina és fer aflorar aquesta llum. Que no només es vegi bella, sinó que també se senti bella, confiada i orgullosa.

Hi ha una cosa molt, molt potent a la mirada segura, relaxada i directa d'una dona. A través d'aquesta mirada, a través dels seus ulls se la pot veure a ella en tot el seu esplendor! I és un procés increïble!

Porta el record de la nena que es vestia i somniava que era una princesa, o una guerrera... Aquest procés fa reviure aquesta nena. Li fa perdre la por a la càmara... Es mostra confiada i segura... Sap de tot el que és capaç... I, amb les imatges, puc posar aquesta nena a les seves mans perquè pugui veure-s'hi reflectida... Això és el que faig!

És cosa de dos.

Si en vols parlar, estaré encantat de donar-te la benvinguda al meu estudi i mostrar-t'ho tot... Amb absolutament cap tipus d'obligació. Quedem i parlem-ne. Et mostraré què és el que puc fer. Només treballant plegats podem dissenyar la sessió fotogràfica amb la que somnies...

Risc zero.

Pots estar tranquil·la. No hi ha cap risc ni obligació ni tècniques per a forçar la venda. El que faig és crear una sessió especialment per a tu, i després mostrar-te-la... Llavors decideixes quines imatges vols i en quin format. Tu tries.

Posa't en contacte amb mi

Dissenyem junts la teva sessió. Totes són diferents. Totes són úniques. Vine i explica'm el que vols. La meva missió és fer realitat la sessió que tens al cap i fer-te les millors fotografies que hagis vist mai teves... Imatges que et facin sentir orgull i ganes de compartir-les. On se't vegi tal i com ets, tal i com te sents. On brilli la teva llum.