La teva sessió

Parts de la sessió fotogràfica

Sessió prèvia

Ens trobarem i definirem els estils que vols per la teva sessió fotogràfica. Seleccionarem el vestuari i t'explicaré com t'has de preparar per la sessió.

Localització

La sessió la podem realitzar on prefereixis depenent del tipus de sessió que vulguis: a l'estudi, a casa teva o be a l'aire lliure.

Maquillatge i perruqueria

Si vols, començarem amb una sessió de maquillatge i perruqueria professionals d'acord amb els looks triats anteriorment.

Refrescos i Pica-pica

Durant la sessió a l'estudi tindràs disponibles refrescos i pica-pica per mantenir les forces.

Sessió fotogràfica guiada

Passarem l'estona fotografiant els diferents looks dissenyats a la sessió prèvia. Jo t'aniré dirigint a través dels diferents posats i t'aniré explicant cada pas del procés. Tu només t'has de deixar guiar.

Retoc artístic

Totes les imatges que rebis hauran estat editades d'acord amb l'estil que decidim a la sessió prèvia.

Sessió de revelat

Uns dies després de la sessió et convidaré a veure les imatges perque triïs les que vols.

Envia'm un Whatsapp o un DM i dissenyarem la teva sessió...

Envia'm un Whatsapp o un DM per quedar on tu prefereixis, i dissenyarem junts la teva sessió fotogràfica personalitzada: Amb qui ets vols fotografiar, la roba més convenient, la preparació abans del dia de la sessió per a obtenir els millors resultats, el tipus de productes que t'interessen ja sigui col·leccions de fotografies en una caixa o fotografies de diferents tamanys per mostrar a la paret... Tot sense cap compromís.